1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YALANLADIĞI AŞK GERÇEK ÇIKTI!
YALANLADIĞI AŞK GERÇEK ÇIKTI!

YALANLADIĞI AŞK GERÇEK ÇIKTI!

Türk futbolunun dünyadaki gururu Arda Turan'la evliliğin eşiğinden dönen Sinem Kobal'ın, Muratcan Akdoğan ile flört ettiğine dair bir haber çıktı önceki gün.

A+A-

Türk futbolunun dünyadaki gururu Arda Turan'la evliliğin eşiğinden dönen Sinem Kobal'ın, Muratcan Akdoğan ile flört ettiğine dair bir haber çıktı önceki gün. Kobal'dan da anında yalanlama geldi. Fakat çifte yakın kaynaklar, bu aşkı doğruluyor. Hatta haberi doğrulayan ve içine sindiremeyenlerden biri de, Sinem'in en yakın arkadaşı ve Muratcan'ın ablası Cansın Hacısoyu... Bu aşk yüzünden Kobal ile Hacısoyu'nun arası fena açılmış!

MURATCAN'IN ABLASI YAKALAMIŞ!
Cansın Hacısoyu'nun bu aşka tepki göstermesinin nedeni; Arda Turan'ın, kendisinin ve eşi Hakan Hacısoyu'nun çok yakın arkadaşı olması. Hatta Hacısoyu çifti; Arda ile Sinem flört ederken, birkaç kez Madrid'e gidip Sinem de oradayken Arda'nın evinde kalmış. Sinem ile Muratcan'ın yakın çevresinin anlattıklarına göre; 20 gün önce Cansın Hacısoyu, arkadaşlarının partisinde balkona çıkıyor ve kardeşi Muratcan ile Sinem'i çok samimi bir şekilde görüyor! "Siz ne yapıyorsunuz!" diye çıkışan Hacısoyu, Sinem'den "Çok sarhoşum" yanıtını alıyor.

Ancak bu görüntüyü içine sindiremeyen abla, kardeşinin telefon görüşmelerini inceleyince; Sinem ile Muratcan'ın 89 kez konuştuklarını görüyor. Ondan sonra da ipler kopuyor zaten. Telefonda Sinem'le sıkı bir kavga edip köprüleri atan Cansın Hanım, Sinem'i hayatından çıkarıyor. Üstelik şimdiye kadar Sinem ile birlikte çektirdikleri ve sayfasına yüklediği bütün fotoğrafları da Instagram'dan siliyor. Cansın Hanım, kardeşi Muratcan'a da "Sen bunu nasıl yaparsın!" deyip kızmış ve onunla da ipleri koparmış. Bakalım bu çetrefilli aşkın sonu nereye varacak...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.