1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ
YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

Yangın esnasında evde 5 kişi vardı...

A+A-

Girne’de bir apartman dairesinde dün buzdolabının kısa devre yapması sonucu aniden çıkan yangın evi küle çevirirken, yangın esnasında evde bulunan 5 kişi çabuk davranarak canını kurtardı

Suna ERDEN

Havaların iyice ısınması ile birlikte yangınlarda ardı ardına çıkıyor. Neredeyse her gün bir bölgede yangın meydana gelirken dün de Girne’de bir apartman dairesi yanarak küle döndü. Ani bir patlama ile başlayan yangın esnasında evde bulunan 5 kişi, sese uyandı ve evi hemen terk etti.

Yangın İtfaiye Ekipleri’nin başarılı çalışması ile çevre daireler sıçramadan söndürüldü. Yangınla ilgili yapılan polis açıklamasında buzdolabının kısa devre yapması sonucu yangın çıktığı ve evin mutfak kısmında başlayan yangında tüm ev eşyalarının yandığı belirtildi.

yangin.png

PATLAMA SESLERİ İLE CAYIR CAYIR YANDI

Girne Kaşgar Court civarında bulunan Eser apartmanının en üst katında dün saat 14.00 sıralarında yangın meydana geldi. Yangın başladığı esnada evde bulunan 5 kişi, hızlı davranarak evi hemen tahliye etti. Yangında zaman zaman patlama sesleri de duyuldu. Hem Eser apartmanı sakinleri hem de komşu apartmanda kalanlar büyük panik yaşadı.

YANGINDAN YANGINA

Vatandaşlar itfaiye ve polisi arayarak durumu bildirdi. O esnada Karakum bölgesinde arazi yangınını söndürmeye çalışan Girne İtfaiye Ekipleri, bu kez de ev yangını için acil duruma geçti. Ekipler kısa sürede yangın yerine gelerek müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin elini çabuk tutması ile yangın apartmandaki başka dairelere sıçramadan söndürüldü. Yangında kimse zarar görmezken, apartman dairesi ve içindeki tüm eşyalar küle döndü. Yangınla ilgili yapılan polis açıklamasında buzdolabının kısa devre yapması sonucu yangın çıktığı ve evin mutfak kısmında başlayan yangında tüm ev eşyalarının yandığı belirtildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.