1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YANGIN İKİ CAN ALDI
YANGIN İKİ CAN ALDI

YANGIN İKİ CAN ALDI

Yangın iki can aldı

A+A-

İki gün önce ülkemize tatile gelen Aykut İsmail Güzeliş ve Pembe Güzeliş çifti, gece yarısı otele giriş yaptı, sabah saatlerinde ise yangın sonucu dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi

Mehmet KARA   Kuzey Kıbrıs’a iki gün önce Türkiye’den tatile gelen İzmirli turist çift, Girne’de Kervansaray yakınlarında Euro Casino’nun kullanımındaki Şerif Apart Hotel’de dün sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.Aykut İsmail Güzeliş ve Pembe Güzeliş çiftinin ölümüne karbonmonoksit gazının sebebiyet verdiği tahmin ediliyor. Çiftin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için doku örneği alındığı öğrenildi.

Yangın nedeniyle, kısa aralıklarla patlamaların da meydana geldiği otelde, müşteriler tahliye edildi. Yangın, Girne İtfaiye Şubesi ekipleri tarafından kontrol altına alındı.Edinilen bilgilere göre yangın, dün sabah saat 05.30 sıralarında Zafer Volkan Sokak’ta bulunan Kervansaray Şerif Apart Hotel’in dördüncü katında, 403 numaralı odada çıktı.İki gün önce turist olarak KKTC’ye gelen İzmir doğumlu Aykut İsmail Güzeliş (E-60) ve Tarsus doğumlu Pembe Güzeliş’in (K-49), gece yarısı otele giriş yaptıktan sonra çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında dumandan boğularak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.Aykut İsmail Güzeliş’in İzmir’in tanınmış bir işadamı olduğu ve eşi ile ölümünün büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.


Bölgede büyük korku yarattı   Korku ve paniğe neden olan yangına ilk müdahaleyi otel çalışanları yaptı.

Yangının başladığı odanın kapısı kırılarak açıldı. İhbar üzerine harekete geçen Girne İtfaiye Şubesi ekipleri olay yerine giderek, yangını kontrol altına aldı.Üzücü olay sonrası çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. ‘Olay Yeri İnceleme Uzmanları’ yangının çıktığı otel odasında detaylı inceleme yaptı.

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, İtfaiye Müdür Muavini Ahmet Özmenek, Girne Polis Müdür Yardımcısı Hasan Çağna, olay mahalline giderek incelemelerde bulundu.Güzeliş çiftinin cansız bedenleri otopsi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için doku örneği alındı.Polisin meseleyle ilgili soruşturması sürüyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.