1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YANGINDA KASIT ŞÜPHESİ!
YANGINDA KASIT ŞÜPHESİ!

YANGINDA KASIT ŞÜPHESİ!

Yangında kasıt şüphesi!

A+A-

Haspolat Sanayi Bölgesinde, sanayi atıkları ve lastiklerin yığılı bulunduğu alanda dün meydana gelen yangın zor anlar yaşatırken yangının kasten çıkarıldığı düşünülüyor.

Haspolat Sanayi Bölgesinde, sanayi atıkları ve lastiklerin yığılı bulunduğu alanda dün meydana gelen yangın zor anlar yaşatırken yangının kasten çıkarıldığı düşünülüyor.

Lefkoşa Haspolat Sanayi Bölgesinde dün hurdalık alanda yangın çıktı. Sanayi atıkları ve lastiklerin yığılı bulunduğu alanda çıkan yangına 2 buçuk saate kontrol altına alındı. Yangına itfaiye, sivil savunma ekipleri, belediyenin su tankerleri, bölge esnafı ve vatandaşlar müdahale etti. Meydana gelen yangının kasten çıkarıldığı düşünülürken henüz bu yönde tespit olmadığı öğrenildi. 

DUMANLAR GÖKLERE YÜKSELDİ 

Lefkoşa Haspolat Sanayi Bölgesinde sanayi atıklarının ve lastiklerin yığılı olduğu alanda dün saat 14.30 sıralarında yangın meydana geldi. Kısa sürede tüm hurdalığı kaplayan yangından çıkan siyah dumanlar Lefkoşa’dan da görüldü. Yangının olduğu yerde sanayi atıkları ve plastiklerin bulunmasından dolayı zaman zaman patlamalar meydana geldi. 

EL BİRLİĞİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ 

Yangında elektrik direği yanarken Kıb-Tek önlem amaçlı bölgenin elektriklerini kesti. Çıkan yangına itfaiye, sivil savunma ekipleri, belediyenin su tankerleri, bölge esnafı ve vatandaşlar müdahale ederken Çevre Dairesi ekipleri de yangın yerine gelerek incelemeler yaptı. 

KASTEN Mİ YAKILDI 

Meydana gelen yangının kasten çıkarıldığı düşünülürken henüz bu yönde tespit olmadığı öğrenildi. Çıkan yangın 2 buçuk saate kontrol altına alındı.

Star Kıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.