1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YANGINI ÇIKARIP KAÇTILAR!
YANGINI ÇIKARIP KAÇTILAR!

YANGINI ÇIKARIP KAÇTILAR!

İçeride bali çekiyorlardı!

A+A-

İçeride bali çekiyorlardı,

Genellikle uyuşturucu “bali” kullananların mekanı olan Girne’de metruk bir binada bu sabah saatlerinde yangın çıktı.  Çok kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye sayesinde yangın söndü.

Girne Turizm Parkı yanında metruk taş bina içerisinde bu sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok kısa sürede ulaşan itfaiye görevlilerinin özverili çalışması sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü.

Bölge sakinleri tarafından da iddia edildiği gibi bu metruk evi uyuşturucu bağımlıları bali çekmek için kullanıyordu. Bali çekmek için içeride bulunanların üşümemek için ateş yaktığı ve bu ateşin de büyümesiyle bölgeden kaçtıkları tahmin ediliyor.

Vatandaşlar, yetkilileri suçlayarak, bu binada uyuşturucu bağımlılarının olduğunu polis dahi biliyor ancak hiçbir önlem almıyor diye tepki gösterdi.

Aynı binada bundan bir süre önce de bir tecavüz vakası meydana gelmiş ona rağmen bu bina hakkında hiçbir önlem alınmamıştı. Bina içerisindeki odalarda çok sayıda bali kutusu tespit edilerek fotoğrafları çekildi.

Yangın sonrasında bölgeye gelen vatandaşlar, “bakın göreceksiniz, bu yangın sonrası bile yetkililet hiçbir tedbir almayacak ve bu durum eskisi gibi devam edecek, bölge yine uyuşturucu bağımlılarının konaklama yeri olacak diye tepki gösterdi.

alev-aldi-11.jpg

baliler-671.jpg

itfaiye-mudahale-etti31.jpg

Kıbrıs Medyatör

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.