1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YAPILAN ELEŞTRİLERE ÇOK KIZDI!
YAPILAN ELEŞTRİLERE ÇOK KIZDI!

YAPILAN ELEŞTRİLERE ÇOK KIZDI!

Yapılan eleştrilere çok kızdı!

A+A-

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın tüm dünyada yankı uyandıran ‘kadınlar ve kahkaha’ ile ilgili sözlerine destek çıkması nedeniyle eleştirilen manken Tuğçe Kazaz, A haber’de Kadraj programına katıldı. ‘Paralel Yapı’yı sert bir dille eleştiren Kazaz, Twitter’dan kendisine yapılan hakaretlere de değindi. Kazaz, “Yazımın tamamını okumadan kalkıp sadece başlığından dolayı, sadece kendimizi ait hissetmediğimiz bir kesimden dolayı, tepki vermek adına, suçlama, aşağılama, küfür... Asıl özgürlük bu değil, asıl erdemler bu değil” dedi. “Zamanında ülkemize sipariş adaylar getirildi” diyen Kazaz, Kemal Derviş’i buna örnek göstererek ‘ülkeye ekonomik zarar’ verdiğini iddia etti.

‘Arkanda kim var?’
Kazaz, “Beni neden dinlediklerinin net sebeplerini onlara sormak gerek. Ülke, millet ve bayrak aşkından bu gibi yapılara katılmış insanları tamamen dışında tutuyorum. Sen bir dini amaçla çıktın sonra da kalktın devlet içerisinde başka bir devlet oluşturmaya ve ele geçirmeye çalıştın. Senin amacın ne? Arkanda kim var?” dedi.

 

17 Aralık’ı da eleştiren Kazaz, şunları söyledi: “Sen yine seçimler öncesinde istikrar sağlamış bir ülkeyi karıştırmak, kutuplaştırmak adına birtakım tapeler ortaya çıkarttın. Sonra insanları günlerce tweetlerle, ne zaman yeni bir şeyler çıkacak diye kendi içinde kutuplaştırmaya çalıştın. Bu da yetmedi, benim gibi kendi hayatına bakan bir insanı neden dinledin? Benim bulduğum fikir, benim bir açığımı yakalamaya çalıştılar ki, ilerde kendileri kullanabilsin diye. Çünkü sen iyi niyetli değilsin. Ben burada iyi niyet görmüyorum. İyi niyetli olan biri neden beni dinlesin?”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.