1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yapılan yoruma sessiz kalmadı...
Yapılan yoruma sessiz kalmadı...

Yapılan yoruma sessiz kalmadı...

Yapılan yoruma sessiz kalmadı...

A+A-

Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ kendisine sosyal medyadan yapılan çirkin ve eleştirel yorumlara sessiz kalmıyor! Altuğ yine bir takipçisine yanıt verdi

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve çoğu zaman da aile üyeleriyle geçirdiği keyifli anlara dair paylaşımlarda bulunan Pınar Altuğ Atacan, geride bıraktığımız gün yine kızı Su ile çektiği bir selfiesini paylaştı.

Altuğ'un bu fotoğrafının altına çok sayıda yorum yapıldı. Aile üyelerine dair yapılan eleştirel yorumlar konusunda çok hassas olan ve böyle mesajlara tepkisini çok hızlı bir şekilde veren Altuğ, kızı Su’yu eşi Yağmur Atacan’a benzeten bir takipçisine de hemen yanıt verdi.

Takipçisinin kullandığı “Üzgünüm Pınar Hanım ama Su tıpkısının aynısı babası” sözlerine takılan Pınar Altuğ bundan rahatsızlık duymadığını kızının sevdiği adama benzemesinden mutluluk duyduğunu yazdı.

Altuğ geçtiğimiz hafta yaptığı bir söyleşide ailesinin kendisi için önemini şöyle vurgulamıştı:

"Önce kocam sonra kızım. Çünkü o olmasaydı kızım da olmazdı. En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu."

--3804083.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.