1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. YAPIŞIK ALTIZ KEDİ YAVRULARI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR
YAPIŞIK ALTIZ KEDİ YAVRULARI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

YAPIŞIK ALTIZ KEDİ YAVRULARI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

Yapışık altız kedi yavruları görenleri şaşırtıyor

A+A-

Bulgurlu Mahallesi'nde esnaflık yapan Erol Menekşe'ye ait "Duman"  isimli kedinin 3 gün önce dünyaya getirdiği altız bitişik kedi yavruları,  vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kedisinin 3 gün önce 7 yavru kedi dünyaya getirdiğini anlatan Erol  Menekşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yavrulardan birinin ayrı olarak  dünyaya geldiğini ancak doğumdan sonra öldüğünü söyledi.

İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirten Menekşe, "Kedileri  sütle beslemek istedim. Ancak birbirinden ayıramadım. Top yumağı halindeydiler.  Yavruları veterinere götürdüm. Ancak orada yapışık vaziyette olduklarını ve  uzuvlarının yerinde olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım. İlk kez böyle bir şey  görüyorum" dedi.

Erol Menekşe, kedilerin yaşamasını çok istediğini ifade ederek,  "Veteriner, kedilerin birbirinden ancak ameliyatla ayrılabileceğini söyledi.  Ancak maliyeti yüksek. Ben bunun altından kalkamam. Duyarlı insanlardan ve  hayvanseverlerden yavru kedilerin hayata tutunması için destek bekliyorum" diye  konuştu.

Erol Menekşe, bir yıldır beslediği "duman" adlı kedisini yavrularını  besleyebilmesi için süt ve pişmiş etle beslediğini belirterek, yavru kedileri de  yapışık olduğundan dolayı annelerinin sütünden yeterli derecede  faydalanamadıkları için şırınga ile ağızlarına süt vererek beslediğini anlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.