1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YAPTIĞINA BİN PİŞMAN OLDU!
YAPTIĞINA BİN PİŞMAN OLDU!

YAPTIĞINA BİN PİŞMAN OLDU!

Striptizci olan,

A+A-

Kalça protezleri az kalsın öldürüyordu

Renee Talley'i birçok insan kalçalarına takılan silikonun yerinden oynadığı ve eliyle ittirerek tekrar yerine taktığı görüntülerle tanıdı.

Las Vegas'da striptizci olan 45 yaşındaki Talley, artık aynalara bakmadığını çünkü görüntüsünden çok mutsuz olduğunu söylüyor. Tüm dünyanın kalçalarını gördüğünü söyleyen Talley, "Tüm bu prosedür hayatımı çok farklı bir şekilde etkiledi." dedi.

Silikondan 6 ay sonra kalçasında aşırı ağrı ve hassasiyet hisseden kadın, aynı zamanda karın ağrısı problemleri ve tuvalet problemleri de yaşadığını söyledi.

25135402.jpg

MR çekildikten sonra doktorlar silikonun sırtına bacaklarına doğru indiğini, organlarına ulaşarak bağışıklık sistemini bozmak üzere olduğunu söyledi. Ancak uzmanlar implantların çıkarılması halinde kalçasında bazı deformasyonlar olacağını da söyledi. Bunun üzerine ikinci ameliyatı olan Talley, daha fazla problem yaşamaya başladı. Silikon ameliyatından dolayı çok pişman olduğunu söyleyen Talley, kadınları bu ameliyatları olmadan önce iki kere düşünmeye çağırdı.

25135398.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.