1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARALADI!
YARALADI!

YARALADI!

Yaraladı!

A+A-

Girne’de bir pansiyonda içki tesiri altında olan Aytaç Faruk Yaşar, çıkan tartışmada kaçmaya çalışırken merdivenlerden düşerek ayağını kıran Ahmet Öztürk’ü bıçakla yüzünden ve karnından yaraladığı iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, polis soruşturması yapılabilmesi için zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.
Girne’de nöbetçi mahkeme huzurunda görülen tutukluluk duruşmasında polis memuru Serkan Sakallı iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Serkan Sakallı, zanlının “Vahim zarar”, “Yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Sarhoşluk” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.
Serkan Sakallı, pansiyonda içki tesiri altında olan Aytaç Faruk Yaşar’ın çıkan tartışma sonucu Ahmet Öztürk’e saldırdığını belirtti. Müşteki Ahmet Öztürk’ün kaçmaya çalışırken merdivenlerden düştüğünü ve ayağının kırıldığını anlatan Sakallı, ardından zanlı Aytaç Faruk Yaşar’ın ise Öztürk’ün yüzüne ve karnına bıçakla yüzeysel çizikler attığını dile getirdi.
Olayda kullanılan bıçağın henüz bulunamadığını anlatan Sakallı, meseleyle ilgili alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu kaydetti. Sakallı, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.
Zanlı Aytaç Faruk Yaşar, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi ancak tutukluluk süresine de itirazda bulunmadı. Kıdemli Yargıç Talat Usar, selameti açısından talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

KIBRIS

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.