1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARALILAR TABURCU OLDU
YARALILAR TABURCU OLDU

YARALILAR TABURCU OLDU

Yaralılar taburcu oldu

A+A-

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada üç kişiyi çakıyla yaralayan zanlı Osman Kaylak, teminatla serbest bırakıldı
 
Emine UYSAL  

Lefkoşa'da 7 Mayıs'ta saat 22.30'da kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Ahmet Halil Aksoy'u elinden, Yahya Beşir'i sol karnından, Umut Bahçeci'yi de koltuk altından çakıyla yaralayan zanlı Osman Kaylak, teminatla serbest bırakıldı.

Üç yaralının da durumunun iyi olduğu ve taburcu oldukları belirtildi.

"Yaralama" ve "kanunsuz bıçak taşıma" suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde teminat duruşmasına çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu'nun huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Atilla Enver Etkin, Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nde Adli Şube Amirliği'nde görev yapan polis memuru Mehmet Salih Yavuz'u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Yavuz, 7 Mayıs'ta saat 22.30'da Lefkoşa'da Surlariçi'nde umumi bir yer olan Arasta Sokak'ta, zanlı Osman Kaylak'ın, eski kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle Ahmet Halil Aksoy'u, ağız uzunluğu 7 santim, toplam uzunluğu 15 santim olan çakıyla sağ el üst kısmına kesi atarak yaraladığını belirtti.

Polis memuru Yavuz, zanlının olayı ayırmaya çalışan Yahya Beşir'i sol karın kısmından bir kez ve Umut Bahçeci'yi de sol koltuk altına kesi atıp yaraladığını kaydetti.

Yavuz, üç yaralının da taburcu olduğunu ve hayati tehlikelerinin olmadığını ifade etti.

Zanlı aleyhine başlatılan tahkikatın tamamlandığını söyleyen Yavuz, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, iki kefilin 50 'şer bin TL'lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.