1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAREN'İN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
YAREN'İN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

YAREN'İN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

Son karar;

A+A-

 

Kumarhanede seri numaraları farklı sahte ABD dolarlarıyla kumar oynadığı iddiasıyla tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturma tamamlandı

Girne’de geçtiğimiz günlerde bir kumarhanede sahte ABD Doları’yla kumar oynadığı iddiasıyla tutuklanan zanlı Feyzi Yaren dün yeniden Gime Kaza Mahkemesi’ne çıkarılldı ve ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için teminata bağlandı.

Mahkemede iddia makamının tanığı olarak ifade veren polis memuru Halil Drangoz, zanlının Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede, tasarrufunda bulundurduğu sahte 9 bin 20 dolarla fiş alıp, kumar oynadığını söyledi. Drangoz, sahte parayı bu yolla tedavüle süren zanlmın, daha sonra 6 bin 550 dolar değerindeki fişleri kasada bozdurduğunu ve 5 bin dolar ile 3 bin 410 TL nakit parayı sahtekârlıkla temin ettiğinin tespit edildiğini ifade etti.

Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını aktaran Drangoz, zanlının davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

İddia makamı zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması, 10 bin TL nakit para yatırması ve bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest bırakılmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, zanlının ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmasına emir verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.