1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGI GÜNÜNÜ CEZAEVİNDE BEKLEYECEK
YARGI GÜNÜNÜ CEZAEVİNDE BEKLEYECEK

YARGI GÜNÜNÜ CEZAEVİNDE BEKLEYECEK

Yargı gününü cezaevinde bekleyecek

A+A-

Lefkoşa’da bir üniversitede üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan Leonard Chukwuemeka Agams, mahkemenin belirlediği teminatı yerine getiremedi

Devrim DEMİR

Geçtiğimiz hafta sonu ihbar üzerine operasyon düzenleyen polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan ve kısa süre sonra üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilerek tutuklanan Leonard Chukwuemeka Agams aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Aleyhinde alınan tutukluluk süresi dolan zanlı, dün teminat talebi ile yeniden yargıç huzuruna çıkarıldı.

Kıdemli yargıç Tacan Reynar, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 10 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Cezaevine gönderildi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç mahkemede verdiği ifadede zanlı Leonard Chukwuemeka Agams’ın kanunsuz uyuşturucu madde (sentetik Cannbinoid) “Alma ve Tasarrufu” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Mehmet Sevinç, zanlının üzerinde yapılan üst aramasında giymekte olduğu iç çamaşırı içerisinde siyah renk kumaş torba içerisinde muhafaza ettiği, 2 adet beyaz renk jelâtinle bantlanmış yaklaşık yarım gram ağırlığında, içerisinde Sentetik Cannabinoid uyuşturucu ele geçirdiklerini anımsattı.

Sevinç, soruşturmanın tamamlandığını belirterek öğrenci statüsünde bulunan zanlının yargılanacağı güne kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.