1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGIÇ, SERBEST BIRAKMADI
YARGIÇ, SERBEST BIRAKMADI

YARGIÇ, SERBEST BIRAKMADI

3 Eylül tarihinde yapılan operasyonda...

A+A-

Yargıç, Mehmet Kılıç'ı serbest bırakmadı

193 paket uyuşturucu meselesinden tutuklanan Mehmet Kılıç cezaevine gönderildi.

Başkent Lefkoşa’da narkotik ekiplerinin 3 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen 193 paket uyuşturucu madde ile ilgili aranan şahıs olan ve üç gün önce tespit edilerek tutuklanan zanlı Mehmet Kılıç hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Yiğitler Burcu bölgesinde zanlılar Halil Eker ve Ekrem Kazak’ın üzerlerinde bulunan 193 paket uyuşturucuyu Güney Kıbrıs’ta temin ettiği öne sürülen zanlı Mehmet Kılıç, teminata bağlandı.

Polis, zanlı Mehmet Kılıç’ın 3 Eylül tarihinde yapılan operasyonda ele geçirilen 193 paket centetik cannabionit türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak arandığını ve 4 Ekim tarihinde tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının konu uyuşturucu maddeyi Halil Eker ve Ekrem Kazak’a Güney’de veren kişi olduğu yönünde aleyhinde ifade verdiklerini belirterek, soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Polis, KKTC vatandaşı zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.