1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGICA GELEN TALEP
YARGICA GELEN TALEP

YARGICA GELEN TALEP

Beni ...

A+A-

 

Ataoğlu Sanayi Ticaret'e ait ofise dönüştürülmüş iki adet konteynırın pencere camını çekiçle kırıp benzin dökerek kundaklayan Burak Taş, ''Tehdit ettiler, yaktım'' diyerek yargıçtasn talepte bulundu;

BENİ CEZAEVİNE GÖNDERİN

Lefkola-Gazimağusa eski anayolu üzerindeki Ataoğlu Sanayi Ticaret isimli iş yerinde ofise dönüştürülmüş iki adet konteynırın pencere camını çekiçle kırıp benzin dökerek kundaklayan Burak Taş, dün mahkemeye çıkarıldı ve aleyhinde soruşturma amaçlı bir gün tutukluluk emiri alındı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı'nın söz vermesi üzerine konuşan Burak Taş, 'Tehdit edildiğim için yaktım, Cemsal ve Gürsel'e de yakacağımı söyledim. İfademde de belirttim.'' dedi ve suçunu kabul ettiğini beyan ettikten sonra, yargıca cezaevine gönderilmesi için talepte bulundu.

Tanık kürsüsüne çağrılan tanık polis, zanlının saat 22.20'de kendisine 50TL eksik ödeme yaptıkları gerekçesiyle, bahse konu iş yerindeki iki ofisi kundakladığını belirtti ve zanlıyı 25 Kasım 2015'de Dörtyol'daki evinde tespit edip gözaltına aldığını anlattı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.