1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGILANMASINA 15 GÜN SONRA BAŞLANACAK
YARGILANMASINA 15 GÜN SONRA BAŞLANACAK

YARGILANMASINA 15 GÜN SONRA BAŞLANACAK

Yargılanmasına 15 gün sonra başlanacak

A+A-

Bir bet ofiste, müşteriye ait cep telefonunu çalıp satmakla suçlanan Yusuf Ecim, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi

Emine UYSAL

Lefkoşa’daki bir bet ofiste, müşteriye ait cep telefonunu çalıp satmakla suçlanan Yusuf Ecim, yargılanmak üzere 15 günü aşmayan süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

“Sirkat” suçuyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yusuf Ecim, “Çok pişmanım. Özür dilerim. Hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım. Mağdurdum. Çok zor durumdaydım, bu nedenle yaptım” dedi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Kemal Erdelhun’u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Erdelhun, 10 Haziran’da zanlı Yusuf Ecim’in bir bet ofiste, müşteriye ait telefonu çalıp, Girne’de sattığının belirlendiğini anımsattı.

Zanlının 14 Haziran’da tespit edildiğini kaydeden Erdelhun, tahkikatın tamamlandığını belirtip, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yargılanıncaya değin 15 günü aşmayan süreyle hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.