1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEKLER
YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEKLER

YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEKLER

Yargılanmayı cezaevinde bekleyecekler

A+A-

İtimat Otobüs İşletmeleri’nin Lefkoşa ofisinden, içinde birçok çekin de yer aldığı, 7 adet evrak torbasını çalan Süleyman Yılkar ve 17 yaşındaki A.E., hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Duygu ALAN

Lefkoşa’da İtimat Otobüs İşletmeleri’ne ait ofisin kapısını kırıp içeri giren ve farklı meblağlarda farklı bankalara ait çeklerin bulunduğu 7 adet torbayı çalan Süleyman Yılkar ve 17 yaşındaki A.E., teminat maksatlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Aygün Karagil, mahkemedeki ifadesinde zanlıların “Dükkân açma”, “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Aygün Karagil, olayın 29-30 Ekim tarihleri arasında saat 19.00-06.00 saatleri arasında Çağlayan bölgesinde İtimat Otobüs İşletmeleri’nde meydana geldiğini söyledi.

Karagil, zanlıların polise gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini kaydetti.

Karagil, zanlıların İtimat Otobüs İşletmelerine ait ofisi açarak içerisindeki 6 ayrı bankaya ait farklı meblağlarda 492 adet çek yaprağının bulunduğu 7 adet torbayı çaldıklarını ve çekleri yaktıkları konusunda ifade verdiklerini belirtti.

Soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Karagil, zanlıların benzer suçlardan ayrı teminatları bulunduğunu belirterek zanlıların davaları görüşülünceye kadar 2 ay süre ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Her iki zanlı da mahkeme emri ile cezaevine götürüldü. Zanlılar 2 ayı geçmeyen bir süre Merkezi Cezaevi’nde tutuklu bekleyecek.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.