1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARIMBAŞ, TAÇOY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
YARIMBAŞ, TAÇOY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

YARIMBAŞ, TAÇOY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Yarımbaş, Hasan Taçoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinin hayırlı olmasını diledi.

A+A-

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş, bugün öğleden sonra, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinin hayırlı olmasını diledi.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş, görev aldığından beri Taçoy’a, ziyarette bulunmak istediğini kaydederek, ancak fırsat bulabildiğini söyledi.

Yarımbaş, ilerleyen dönemde de Sivil Savunma ile Ulaştırma Bakanlığı’nın koordineli işler ve güzel çalışmalar yapmaya devam etmesini temenni ettiğini de dile getirdi.

TAÇOY

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığıyla iş birliği içerisinde yaptıkları işlerin devam edeceğini kaydetti ve sivil savunma teşkilatıyla uyum içerisinde çalışmayı hedef belirlediklerini dile getirdi.

Bakan olduğu günün ertesi günü yaşanan sel ve su taşkınlarından dolayı birlikte çalışma fırsatı bulduklarını söyleyen Taçoy, o gün Sivil Savunma Teşkilatı’nın yaptığı işleri yakından takip etme imkanı bulduklarını, çalışmaların hem hoş,  güven verici ve ülkedeki hizmet anlayışını farklı bir boyuta erdirebilecek nitelikte olduğunu belirtti.

Taçoy, Sivil Savunma Teşkilatı ile birlikte çalışmalarına devam ederek ülkeyi en güzel şekilde bayındır tutmaya çalışacaklarını da vurguladı.

Taçoy, sivil savunma teşkilatının yaptığı işlerin çok iyi olduğunu da vurguladı ve  kendilerine verdiği destekten ötürü Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.