1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARIN 17.00'DAN SONRA YOLLAR KAPANIYOR!
YARIN 17.00'DAN SONRA YOLLAR KAPANIYOR!

YARIN 17.00'DAN SONRA YOLLAR KAPANIYOR!

Yarın 17.00'dan sonra yollar kapanıyor çünkü;

A+A-

DEREBOYU’NDA FESTİVAL YAŞANACAK:

Her yıl gelenekselleşen bir şekilde festival havasında geçen Dereboyu’nda düzenlenen ve özellikle gençlerin büyük ilgisini gören Sokak Festivali, bu kez 3 Mayıs Cumartesi akşamı trafiğe kapatılacak olan Mehmet Akif Caddesi’nde Lefkoşalıları festival havasında coşturacak

Yaz öncesindeki bahar günlerini yaşadığımız bu zamanlarda çeşitli bölgelerde düzenlenen festivaller büyük ilgi görüyor. Her yıl ilkbaharın gelmesiyle birlikte Lefkoşa’nın en işlek caddesi olan Dereboyu’nda düzenlenen festivale bir yenisi daha ekleniyor.

Yarın 17.00'dan sonra yollar kapanıyor çünkü Dereboyu'nda şenlik var!

3 Mayıs Cumartesi saat 17.00’den itibaren yolların trafiğe kapatılacağı Dereboyu caddesinde tam anlamıyla festival havası yaşanacak.

Mekan sahipleri düzenledikleri organizasyonlarla müşterilerine en iyi hizmeti vermek için kolları sıvadı.

Dereboyu’nda yan yana hizmet veren  Corner Pub ve Ghetto Restaurant iş birliği ile düzenlenen şenlik eğlencesinde, ülkemizin son zamanlarda yetiştirdiği ve büyük çıkış yapan sanatçılarından Eril Cambaz performans sergileyecek.

Gece hayatı denilince akla ilk gelen isimlerin başında yer alan DJ Bora ve Umut Özsoy da kabin başında yerini alacak. Binlerce kişinin katılacağı “Dereboyu şöleni” kurulacak sahneler ile şenlenecek.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.