1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARIN VE CUMARTESİ BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI!
YARIN VE CUMARTESİ BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI!

YARIN VE CUMARTESİ BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI!

Hangi günde, hangi yollar kapalı

A+A-

 

Lefkoşa ve Gazimağusa’da bazı yollar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tören provaları nedeniyle yarın ve törenin yapılacağı cumartesi günü trafiğe kapalı olacak.

Lefkoşa’da Gönyeli çemberiyle Kıbrıs gazetesi arasında kalan yol yarın sabah saat 08.15’ten tören provasının sona ereceği saate ve 30 Ağustos Cumartesi günü de saat 08.00’den törenin sona ereceği saate kadar trafik akışına kapatılacak.

Bu tarih ve saatlerde Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’dan gelecek araç sürücüleri de şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecek.

Gazimağusa’da ise yarın saat 16.30’dan tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı ve cumartesi günü de saat 16.00’dan törenin sona ereceği saate kadar, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Polis, bu tarih ve saatlerde trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.