1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'YAŞADIĞIM İĞRENÇLİK YETMEZMİŞ GİBİ...''
'YAŞADIĞIM İĞRENÇLİK YETMEZMİŞ GİBİ...''

'YAŞADIĞIM İĞRENÇLİK YETMEZMİŞ GİBİ...''

Mağusa’da 21 yaşında genç kızın başına gelen olay!

A+A-

Kasiyer olarak çalıştığı iş yerinde sorumlusu tarafından tacize uğradığı için şikayetçi olan 21 yaşındaki genç kız, bu nedenle işinden kovulduğunu öne sürdü

Mağusa’da bir restoranda 8 ay kasiyer olarak çalışan Nafiye Kavacık, sorumlusu tarafından önce sözle, ardından da fiili olarak tacize uğradığını iddia etti. 40 yaşındaki iş yeri sorumlusu D.A. tarafından tacize uğradığını iddia eden genç kız, konuyu polise taşıyıp şikayete bulununca işten atıldığını kaydetti. Kavacık, “Yaşadığım iğrençlik yetmezmiş gibi bir de iftiracı durumuna düşürüldüm” diyerek yaşananlara isyan etti.

“Müdürlerimiz sahip çıkmadı”

Polise giderek şikayetçi olduğu gün işinden kovulduğunu anlatan Kavacık, yaşananları aktarmak için iş yeri sahiplerine ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olmadı.

Kavacık, iş yerinde taciz olayının Kasım ayında başladığını ifade ederek, başından geçenleri özetledi: “Kasım ayının ortalarında sorumlumuzun tavırları ve hareketleri hoşuma gitmemeye başladı. Sözlü tacizlerine aldırış etmedim ama temas ederek beni taciz edince dayanamadım polise giderek şikayetçi oldum. Aynı gün Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri sorumlumuz D.A. isimli kişiyi çağırarak gerekli konuşmayı yapıp ikaz ettiler. Ben ifademi verip konun mahkemeye taşınması için gerekli belgeleri polise bırakıp ayrıldım. Aynı gün D.A. beni telefonla arayarak yarım saat içerisinde müdürleri arayıp olayın yanlış anlaşıldığını söylememi istedi. Bunu yapmadığım için işimden kovuldum. Müdürlerimize telefonla ve mesaj atarak ulaşmaya çalıştım ne yazık kimse benimle ilgilenmedi.”

“İftiracı konumuna düştüm”

Tacize uğradığı için şikayetçi olan ve işine son verilen Nafiye Kavacık, olayı yargıya taşıma konusunda ısrarlı olduğunu vurguladı.

“Tacize uğradım, birde üstüne iftiracı konumuna düşürülerek işimden kovuldum. Üst sorumlular telefonlarıma bile cevap vermedi işimden kovularak büyük bir mağduriyet yaşadım” diyen Kavacık, sesini duyurana kadar gayretlerinin devam edeceğini söyledi. 

 

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.