1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Gazimağusa’da kontrolden çıkıp önce kaldırıma, ardından park halinde bulunan bir araca ve son olarak elektrik direğine çarpan aracın sürücüsü 21 yaşındaki genç ağır yaralandı

A+A-

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün sabah meydana gelen kazada 21 yaşındaki Ertan Yılmaz ağır yaralandı. Başman Petrol İstasyonu yakınlarında meydana gelen kazada Yılmaz’ın kullanımındaki salon araç kontrolden çıkarak önce kaldırıma, ardından park halinde bulunan bir araca ve son olarak da elektrik direğine çarptı.

1-20171022125138-001.jpg

Kaza sonucu Ertan Yılmaz, ağır yaralandı. İtfaiye yardımıyla hurdaya dönen araçtan çıkarılabilen genç sürücünün kafatasında kırıklar ve yoğun kanama meydana geldiği öğrenildi. Ertan Yılmaz, Yakın Doğu Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altına alındı. Yılmaz’ın hayati tehlikesi bulunduğu ve durumunun oldukça kritik olduğu öğrenildi.

Bölgede büyük üzüntü yaratan trafik kazası dün sabah saat 08.35’te İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Başman Petrol İstasyonu karşısında meydana geldi. Ertan Yılmaz’ın kullanımındaki DD 171 plakalı Renault Twingo marka salon araç, Zafer Anıtı istikametine doğru seyrettiği sırada kontrolden çıkıp önce yolun solunda bulunan kaldırıma, ardından toprak alan içerisinde Metin Abbas (55) tarafından park edilen BE 636 plakalı Renault 9 marka araca, son olarak da elektrik direğine çarparak durdu.

2-793-001.jpg

Kazanın ardından Yılmaz, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, oradan da durumunun çok ağır olması nedeniyle Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edildi. Ertan Yılmaz’ın ameliyat edileceği öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.