1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞATTIĞI KABUS İLE YENİ EVLİ ÇİFTİN DÜĞÜN GECESİNİ...
YAŞATTIĞI KABUS İLE YENİ EVLİ ÇİFTİN DÜĞÜN GECESİNİ...

YAŞATTIĞI KABUS İLE YENİ EVLİ ÇİFTİN DÜĞÜN GECESİNİ...

Düğün gecesi kabusuna 18 ay

A+A-

Yaşattığı Kâbus İle Yeni Evli Çiftin Düğün Gecesini Kötü Anlamda Unutulmaz Kılmıştı…

Güzelyurt’ta Mustafa ve Zalihe Günsel isimli çift 31 Mayıs gecesi düğünlerini yaparak dünya evine girmişti. Düğünün ardından evlerine çekilen çift, gece yarısı meydana gelen hırsızlık teşebbüsü ile şoka uğramıştı.

Musa Sabahyıldızı isimli sanık, gecenin ilerleyen saatlerini bekleyerek çiftin evine girmiş ve düğünde takılan altın ile paraları çalmaya teşebbüs etmişti. Ancak son anda Mustafa Günsel’in fark etmesi sonucu amacına ulaşamadan kaçan sanık Mustafa Sabahyıldızı dün yargılanarak hapse mahkûm edildi. 

O GECEYİ KÖTÜ ANLAMDA UNUTULMAZ KILDI 

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunayın huzurunda yargılanan sanık hakkında 18 ay hapis kararı verildi. Kararı okuyan Başkan Güran, sanığın tutuklandıktan sonra polise verdiği ifadede paraya ihtiyacı olduğu için hırsızlığa teşebbüs ettiğini söylediğini belirterek, bu savunmanın kabul edilemez olduğunu ifade etti. “Kimsenin başkasının mülkiyet hakkını ihlal etmeye hakkı yoktur” ifadesini kullanan Başkan Güran, sanığın yeni evlenen bir çiftin en mutlu gecesini kötü anlamda unutulmaz kıldığına da değindi. Güran, dava ile ilgili tüm hususları değerlendirdiklerini belirterek, sanığı 18 ay hapis cezası ile cezalandırmayı uygun bulduklarını açıkladı. 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.