1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞINDAN BAŞINDAN UTANMADI!
YAŞINDAN BAŞINDAN UTANMADI!

YAŞINDAN BAŞINDAN UTANMADI!

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi kararını verdi!

A+A-

Gaziköy’de yaşayan evli ve 4 çocuk babası olan 58 yaşındaki Mahmut Özkan 2 yıl önce,149 promil alkollü olan Burhan Doğan’ın bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi, Gaziköy'de iki yıl önce kadar çıkan olayda tartıştığı Mahmut Özkan'ı tasarrufunda bulundurduğu çakıyla kulak altından çenesine doğru keserek ciddi şekilde yaralayan Burhan Doğan'ın iki ay hapse mahkum etti.

 

Olay nasıl yaşandı?

Aracıyla evine dönerken yolun ortasında yürüyen Burhan Doğan’la tartışmak zorunda kalan Mahmut Özkan’ın boğazı 15 santim kesildi. Kanlar içinde kalan Özkan, hastaneye kaldırıldı.

Özkan, Kulak Burun Boğaz Ünitesi’nde 7 gün müşahede altında kaldı.

Özkan, “Şah damarımın kesilmesine 1 milim kalmış. Eğer şah damarım kesilseydi, tüm kanım dışarı akacaktı. Hastanede olsam dahi kurtulamayacaktım” dedi.

BELA ONU BULDU: Bir akşam marketten evine dönen Mahmut Özkan, beklemediği bir olay yaşadı. Aracıyla evinin sokağına giren Özkan, Burhan Doğan isimli şahsın, bebek arabasıyla yolun ortasında yürüdüğünü gördü. Yol dar olduğu için yan taraftan geçemeyen Özkan, Doğan’ı çekilmesi için uyardı.

Doğan yoldan çekilmemekte ısrarcı davranınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmayı uzatmak istemeyen Özkan, aracına geri döndü ve aracını çalıştırmaya başladı. Tam o sırada Burhan Doğan, cebindeki bıçağı çıkararak aracı içerisinde bulunan Özkan’ın boğazını kesip oradan kaçarak uzaklaştı. Polis tarafından tutuklanan Doğan’ın, olay esnasında 149 promil alkollü olduğu açıklandı. Soruşturma kapsamında 5 gün tutuklu kalan Burhan Doğan, ileride yargılanmak üzere teminatla serbest kalmıştı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.