1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞLI KADINA SALDIRAN SALDIRGAN!
YAŞLI KADINA SALDIRAN SALDIRGAN!

YAŞLI KADINA SALDIRAN SALDIRGAN!

Girne'de yaşlı kadına saldıran kişi hakkında alınan karar!

A+A-

 

Girne'de 30 Temmuz 2014 tarihinde, çantasını almak için 60 yaşındaki Gülay Topçuoğulları isimli yaşlı kadına saldıraran ancak kapkaç girişimi başarısız olan Ersin Çörli yargılandı ve Girne Ağır ceza Mahkemesi tarafından dün altı ay hapse mahkum edildi.

Olay Nasıl Olmuştu;

Kuzey Kıbrıs’a iş aramaya gelen Ersin Çörli, Girne’de bir park alanı içerisinde 60 yaşındaki kadının çantasını çalmaya çalıştı.Kapkaça maruz kalan Gülay Topçuoğulları’nın çantasını vermemek için direnirken bu esnada yere düşüp yaralandı. Olay üzerine harekete geçen Girne Polis Müdürlüğü Ekipleri tüm gece çalışarak kapkaççıyı dört saat içerisinde yakaladı. 

60 YAŞINDAKİ KADIN ÇANTASINI KAPTIRMADI 

Kuzey Kıbrıs’a bayram tatili için gelen 60 yaşındaki kadın önceki gece kapkaç dehşeti yaşadı. Girne’de meydana gelen olayda çantası zorla alınmaya çalışılan Gülay Topçuoğulları, direnme esnasında yere düştü. Gülay Topçuoğulları’nın çantasını almaya çalışan erkek şahıs kaçarken, yere düşen 60 yaşındaki kadının sağ omuz kemiği kırıldı. 

POLİS HEMEN HAREKETE GEÇTİ 

Ziya Rızkı Caddesi üzerinde bulunan bir oto park alanı içerisinde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olay polise saat 02.00 sıralarında bildirildi. Yaşanan kapkaç dehşeti üzerine harekete geçen polis, olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin 2 saat süren kamera görüntüleri incelemesinin ardından bir eşkâl tespit edildi. 

OLAY DÖRT SAATTE ÇÖZÜLDÜ 

Tespit edilen eşkâl Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan Gülay Topçuoğulları’na gösterildi. Gülay Topçuoğulları tespit edilen eşkâli doğruladı ve polis daha sonra zanlının kimlik bilgilerine ulaştı. Saldırganın Kuzey Kıbrıs’ta turist olarak bulunan 27 yaşındaki Ersin Çörli olduğunu belirleyen Polis, yerini belirlediği zanlının evine ise saat 07.30 sıralarında operasyon düzenledi. Operasyonla gözaltına alınan zanlı önce olay yerine götürülerek tatbikat yapıldı, daha sonra Girne Polis Müdürlüğü’ne getirilerek polis hücresine konuldu. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.