1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YAŞLILARIMIZDAN SEVGİMİZİ, ŞEFKATİMİZİ ESİRGEMEYELİM.''
“YAŞLILARIMIZDAN SEVGİMİZİ, ŞEFKATİMİZİ ESİRGEMEYELİM.''

“YAŞLILARIMIZDAN SEVGİMİZİ, ŞEFKATİMİZİ ESİRGEMEYELİM.''

Bunu bir borç bilelim;

A+A-

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI GÜRPINAR LAPTA HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GÜRPINAR: “YAŞLILARIMIZDAN SEVGİMİZİ, ŞEFKATİMİZİ ESİRGEMEYELİM. BUNU YAŞLILARIMIZA BİR BORÇ BİLELİM”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Lapta Huzurevi’nde kalan yaşlılarla sohbet eden Bakan Gürpınar;  yaşlıların 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

Bakan Gürpınar’a ziyaretinde, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Bakanlık Müsteşarı İsmet Lisaniler, Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs eşlik etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler de, ziyarette hazır bulunarak yaşlıları yalnız bırakmadı.

GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, ziyarette basına yaptığı açıklamada, yaşlıların maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu, onlara destek olmak için hem devlete, hem de ailelere büyük görev düştüğünü söyledi.

İnsan yaşamının her evresinde, insanlara her alanda hizmet veren bir bakanlık olarak,  yaşlılara destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Gürpınar, yaşlıların sadece bu hafta değil, her zaman  hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Gürpınar, “Yaşlılarımızdan sevgimizi, şefkatimizi esirgemeyelim. Bunu yaşlılarımıza bir borç bilelim” diyerek,  toplumun tüm kesimlerine, yaşlılara hak ettikleri değeri göstermeleri için çağrıda bulundu.

Bakan Gürpınar, ayrıca yaşlılara özveriyle hizmet veren Lapta Huzurevi personeline ve her dönemde, her alanda Lapta Huzurevi’ne destek veren Lapta Belediyesi’ne teşekkür etti.

NAMSOY

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy da yaptığı konuşmada, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nın yaşlılara duyulan saygının  ifade edilmesi için önemli bir hafta olduğunu söyledi.

Lapta Belediyesi’nin yaşlıların  ihtiyaçlarının giderilmesi, sosyal hayata katılımının arttırılması için, her konuda yaşlılara destek verdiğini ifade eden Namsoy, belediye olarak, huzurevi yaşlıları yanında,  belediye sınırlarında yaşayan 65 yaş üzeri bin 100 yaşlıya, ücretsiz sağlık hizmeti sunduklarını da  belirtti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.