1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yasmin Gönlünü O Ses Türkiye Yarışmacısına Kaptırdı!
Yasmin Gönlünü O Ses Türkiye Yarışmacısına Kaptırdı!

Yasmin Gönlünü O Ses Türkiye Yarışmacısına Kaptırdı!

Yasmin'den Sevgilisine Tam Destek!

A+A-

Yasmin Erbil, Ertunç'a abayı yaktı

20 yaşındaki Yasmin Erbil, gönlünü ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan Ertunç’a kaptırdı. Mehmet Ali Erbil’in kızı, sevgilisinin yeni şarkısını da instagram’da paylaşıp aşkına sosyal medya desteği verdi.

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin, gönlünü genç bir şarkıcıya kaptırdı. 20 yaşındaki Yasmin, bir süre önce 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla yıldızı parlayan Ertunç'la arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Hem sesi hem de yakışıklılığıyla yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ertunç ile Yasmin'in arkadaşlığı, bir süre sonra aşka dönüştü.

 BABADAN ONAY ÇIKACAK MI?

 Babasının uyarısıyla özel hayatını gözden uzak yaşayan Yasmin Erbil ile Ertunç'un yanlarına arkadaşlarını da alarak basının olmadığı yerlere gittiği öğrenildi. Son günlerde instagram'daki reklam paylaşımlarıyla para kazanan ve birçok özel davette de boy göstererek adından söz ettiren Yasmin, dün de sevgilisinin reklamını yine sosyal medyadan yaptı. Birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için Ertunç'u ailesiyle tanıştırmayan Yasmin Erbil'e babası Mehmet Ali Erbil ve annesi Nergis Kumbasar'dan onay gelip gelmeyeceği merak konusu.

 SEVGİLİSİNE JEST YAPTI

 Sosyal paylaşım sitesi instagram'da yaklaşık 45 bin takipçisi olan Yasmin Erbil, Ertunç'un yeni klibini paylaşıp altına "Ben bayıldım, bu yazın şarkısı belli" diye yazdı.

570602cd18c7735f28766f9d.jpg

İLK SİNGLE'INI ÇIKARDI

 Katıldığı yarışmada Hadise hariç tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Ertunç, birinci olamadı ancak kendisine müzik ve oyunculuk sektöründe yer buldu.

Birçok marka için de modellik yapan Ertunç, ilk single çalışması 'Adam Olamazsın'ı da DMC etiketiyle geçtiğimiz gün piyasaya sürdü.

570602e318c7735f28766fa4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.