1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YATAKTA UYURKEN YAŞAMINI YİTİRDİ
YATAKTA UYURKEN YAŞAMINI YİTİRDİ

YATAKTA UYURKEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Eşi hareketsiz şekilde yattığını farketti uyandırmaya çalıştı...

A+A-

Gazimağusa dün güne şok bir ölüm haberi ile başladı. Henüz 45 yaşında olan ve kentin tanınan kuaförlerinden Cengiz Altunorak, evinde yaşamını yitirdi.

Ayşe Altunorak, sabah saat 05.30 sıralarında eşi Cengiz’in hareketsiz şekilde yattığını farketti. Defalarca seslenerek eşini uyandırmaya çalışan Ayşe Altunorak, herhangi bir cevap alamayınca hemen 112 acil servisi aradı. Büyük bir şok yaşayan Ayşe Altunorak çaresiz gözlerle eşinin Ambulans ile hastahaneye kaldırılmasını izledi. Hastanede yapılan tetkikler sonucu eşinin hayatını kaybettiğini öğrenen talihsiz kadının dünyalar başına yıkıldı.

 

Herkes tarafından sevilen birisiydi

Beklenmedik bir zamanda hayata veda eden, ‘Angel’ isimli kuaför salonunu işleten Cengiz Altunorak’ın ölümü Gazimağusa’da büyük üzüntü yarattı. Herkes tarafından sevilen sayılan biri olduğu öğrenilen Altunorak’ın özellikle müşterileri bu acı habere inanmak istemedi

 

İki kız babasıydı

Yapılan ilk tetkikler sonucu, kalp krizi nedeni ile öldüğü tahmin edilen Altunorak’a yapılan otopside, ileri inceleme için kalbinden doku örneği alındığı belirtildi.  Cengiz Altunorak, evli ve 17 yaşında Cenay ile 10 yaşında Aleyna isimlerinde iki kız babasıydı.

 

Hatay’da toprağa verilecek

Yakınları, Cengiz Altunorak’ın cenazesinin Türkiye’ye gönderilerek memleketi Hatay’da toprağa verileceğini belirtti.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.