1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YATÇILAR ‘MAĞUSA’DA DURAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ
YATÇILAR ‘MAĞUSA’DA DURAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ

YATÇILAR ‘MAĞUSA’DA DURAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ

Yatçılar ‘Mağusa’da duramamaktan şikayetçi

A+A-

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter,  26. Doğu Akdeniz Yat Rallisi’ne katılan çeşitli ülkelerden yatçıları kabul ederek, yat turizmi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

26.Doğu Akdeniz Yat Rallisi’ne katılan çeşitli ülkelerden yatçıları Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile bir araya geldi. Gazimağusa Limanı Balıkçılar Barınağı’nda yapılan görüşmede bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Arter, tarihi olarak çok zengin bir yapıya sahip olan Gazimağusa’nın önemli turistik potansiyeli olduğunu, Gazimağusa Limanı’nın yat limanı olarak hizmet vermesi için çok çalışmaları gerektiğini, bu yönde çalışma yapma niyetlerinin olduğunu söyledi.

MAĞUSA’DA DURAMADIK

Türkiyeli yatçı Hasan Kaçmaz ise, Fransa, Polonya, İngiltere, Macaristan, İsrail, Arnavutluk, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan yatçıların katıldığı yat rallisine İstanbul’dan başlayıp Mersin ve Kıbrıs’a geldiklerini, daha önce Suriye ve Mısır’a gittiklerini ancak oradaki karışıklıktan dolayı sadece İsrail’e gidebildiklerini, Karpaz Gate’in uzak bir destinasyon olduğunu Gazimağusa’da duramadıklarını ifade etti.

 TÜM KIBRIS’I DOLAŞMAK İSTİYORUZ

Yat Grup Lideri Hollandalı Yatçı Lammert Zwaagstra ise, Kıbrıs’ın güzergahları üzerinde bulunduğunu, tüm Kıbrıs’ı dolaşmak istediklerinde ve güney Kıbrıs’a gittiklerinde, güneydeki otoritenin kuzeye gitmelerine izin vermediğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya da aktardıkları konuda, tüm Kıbrıs’ı serbeste dolaşmak istediklerini ifade etti.

Yatçılar Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir yat tablosu takdim etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.