1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YATMAYAN BURSLARIN PROTESTOSU!
YATMAYAN BURSLARIN PROTESTOSU!

YATMAYAN BURSLARIN PROTESTOSU!

Atatürk Öğretmen Akademisi öğrencileri burslarının zamanında yatmadığı gerekçesiyle Maliye Bakanlığı önünde protesto eylemi yaptı.

A+A-

Atatürk Öğretmen Akademisi öğrencileri burslarının zamanında yatmadığı gerekçesiyle  Maliye Bakanlığı önünde protesto eylemi yaptı.

Kasım, Aralık ve Ocak ayı burslarını halen daha alamayan öğrenciler bakanlık önünde “Burs sadaka değil haktır”, “Öğrenci öğrenci olalı böyle burssuzluk görmedi”, “Hükümet yatıyor, burslar yatmıyor”, “Ne bitmez bütçe derdiymiş be gâvvole” pankartlarını taşıdı.

Öğrenciler Maliye Bakanlığı önünde “burslar konusunda devlet organlarının topu birbirine atmasını” da canlandırma yaparak eleştirdi.

TOTO

Öğrenciler adına basın bildirisini okuyan Hüseyin Toto, her hükümet döneminde olduğu gibi bu hükümet döneminde de sadece koltuk sahiplerinin değiştiğini, öğrencilerin dert ve sıkıntılarının aynı yerde durduğunu söyledi.

1389184336.jpg

Zamanında yatmayan ve sadaka gibi görülen burslar nedeniyle öğrenci yaşamının giderek daha da zorlaştığına işaret eden Toto, yasal haklarını aramaktan vazgeçmeyeceklerini belirterek ilgili makamların tümünü göreve davet etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.