1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YAVRUVATAN’IN HER TC BİREYİ İÇİN ÖZEL YERİ VAR”
“YAVRUVATAN’IN HER TC BİREYİ İÇİN ÖZEL YERİ VAR”

“YAVRUVATAN’IN HER TC BİREYİ İÇİN ÖZEL YERİ VAR”

“YAVRUVATAN’IN HER TC BİREYİ İÇİN ÖZEL YERİ VAR”

A+A-

MECLİS BAŞKANI SİBER VE BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU HAZİNEDAR VE HEYETİNİ KABUL ETTİ

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve heyeti, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için geldikleri KKTC’de devlet ve hükümet yetkililerine ziyaretler yaptı.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 40. yılı kutlamaları kapsamında KKTC'de bulunan İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve heyeti sırasıyla Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Meclis Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edildi.

YORGANCIOĞLU: “BELEDİYECİLİK DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMAK ŞANS”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da konuk heyeti kabulünde, iki ülke arasındaki her düzeydeki ilişkilerin gelişmesinden her iki halkın da mutlu olacağını kaydetti.

Yorgancıoğlu, belediyecilik deneyimlerini ve bilgi birikimlerini paylaşmalarının buradaki belediyelerin daha iyi hizmet verebilmesi için şans yaratabileceğini söyledi.

SİBER: “BELEDİYELER YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRAN ÖNEMLİ MÜESSESELER”

Meclis Başkanı Sibel Siber ise İstanbul’un her geçen gün güzelleştiğini ve geliştiğini belirterek bunda belediyecilik hizmetlerinin çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Siber, belediyelerin toplumun yaşam kalitesini artıran yaşam kalitesini pozitif etki yapan en önemli müessese olduğunu belirtti.

Tecrübelerin buradaki belediyeler için çok önemli olduğunu kaydeden Siber, desteğin görüş alışverişlerinin önemine dikkat çekti.

HAZİNEDAR: “YAVRUVATAN’IN HER TC BİREYİ İÇİN ÖZEL YERİ VAR”

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yıllardır Güzelyurt Belediyesi ile kardeş şehir olduklarını belirterek hem Portakal Festivali’ne, hem de Barış Harekatı’nın yıldönümünde etkinliklerine yeni seçilmiş bir Belediye Başkanı olarak katılacaklarını söyledi.

Yavruvatan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin her bireyi için özel bir yeri olduğunu belirten Hazinedar, bunu daha anlamlı hale getirmek üzere bu ziyareti organize ettiklerini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.