1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAVUZCAN BİR GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!
YAVUZCAN BİR GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

YAVUZCAN BİR GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

Hakkında ek tutukluluk emri alınan Ali Yavuzcan, mahkeme çıkışı gazetecilere saldırdı

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde geçtiğimiz günlerde narkotik ekiplerinin Ali Yavuzcan’a düzenlediği uyuşturucu operasyonunda ayrı ayrı paketlenmiş halde yaklaşık 10 gram kokain, yine ayrı paketler halinde 8 gram ‘bonzai’ türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, zanlı Ali Yavuzcan hakkında başlatılan “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçu ile ilgili soruşturmanın henüz tamamlanmadığını söyledi.

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde 3 Kasım tarihinde zanlı Ali Yavuzcan’ın üzerinde arama gerçekleştirdiklerini kaydeden Karam, zanlının sağ cebinde yaklaşık yarım gram, tasarrufunda bulunan el çantası içinde ise yaklaşık 8 gram sentetik cannbionid türü olduğuna inanılan madde ve ayrı ayrı pembe kağıtlara sarılmış yaklaşık 10 gram kokain türü olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Zanlının tutuklu kaldığı süre zarfında 5 kişinin sorgulandığını, 1 kişinin de sorgulanacağını belirten Karam, olayla bağlantılı bir kişinin halen arandığını ve kayıp olduğuna inanılan emarelerin olduğunu kaydetti. Polis soruşturmasının henüz tamamlanmadığını yenileyen Erkan Karam, ürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlının 1 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi ise savunma avukatının itirazının olmamasını değerlendirerek istenilen süreyi verdi.

Zanlı Ali Yavuzcan ise mahkeme çıkışında gazetecilere yönelik darp girişiminde bulunurken, polisin müdahalesi sonucunda girişimi sonuçsuz kaldı. Yavuzcan’ın saldırı anı objektiflerden kaçmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.