1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAVUZCAN TUTUKSUZ YARGILANACAK!
YAVUZCAN TUTUKSUZ YARGILANACAK!

YAVUZCAN TUTUKSUZ YARGILANACAK!

Lefkoşa’da düzenlenen operasyon sonucunda tasarrufunda 10 gram kokain ve 8 gram Bonzai bulunan zanlı Ali Yavuzcan hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da düzenlenen operasyon sonucunda tasarrufunda 10 gram kokain ve 8 gram Bonzai bulunan zanlı Ali Yavuzcan hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Zanlı mahkeme tarafından ağır teminat şartlarına bağlanarak tutuksuz yargılanmasına emir verildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, zanlı Ali Yavuzcan hakkında başlatılan 10 gram kokain ve 10 gram 464 miligram sentetik cannabinoid türü madde ile ilgili “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Zanlının KKTC vatandaşı olduğuna değinen Karam, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlı avukatının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, davalarında hazır bulunabilmesini sağlamak amacı ile 7 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı Muteber bir kefilin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve haftada bir en yakın polis karakoluna İspat-I Vücut yapması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.