1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YAYALAŞTIRMA PROJESİ YANLIŞ UYGULANDI”
“YAYALAŞTIRMA PROJESİ YANLIŞ UYGULANDI”

“YAYALAŞTIRMA PROJESİ YANLIŞ UYGULANDI”

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan başkanlığında BKP Lefkoşa İlçe Örgütü yetkilileri, Lefkoşa’nın Surlariçi, Arasta ve Asmaaltı esnafını ziyaret etti.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan başkanlığında BKP Lefkoşa İlçe Örgütü yetkilileri,  Lefkoşa’nın Surlariçi, Arasta ve Asmaaltı esnafını ziyaret etti.

BKP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre,  İzcan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, esnaf ve çalışanların zor koşullara rağmen ayakta kalmaya çalıştığını, birçok iş yerinin kapandığını söyledi.

 İzcan, “CTP-DP hükümeti astronomik zam ve vergiler ile birçok esnafı iflasa sürükleyerek ekmek tekneleri olan işyerlerini kapatmalarına sebep oldu”  iddiasında bulundu.

“ÜLKE YANGIN YERİ”

Koalisyon hükümetinin sermaye gruplarının, otel ve casino patronlarının vergi ve KDV borçlarını sildiğini iddia eden İzcan, esnafın ise  acımasızca sömürdüğünü ileri sürüdü.

Hükümetin ülkeyi yangın yerine çevirdiğini iddia eden İzzet İzcan, pahalılığın her geçen gün arttığını söyledi, “Çarşıda alışveriş durma noktasına geldi. İnsanların alım gücü düştü” ifadesine yer verdi.

“YAYALAŞTIRMA PROJESİ YANLIŞ UYGULANDI”

İzcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Esnaf, hükümetin zam ve vergi politikalarının yanı sıra, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin yayalaştırma projesinin yanlış uygulanması nedeniyle de mağduriyet yaşıyor.

Hiçbir altyapı çalışması ve ön hazırlık yapmadan, ‘ben surlar içini yayalaştırıyorum, trafiğe kapatıyorum’ demek yanlıştır.

Nitekim tüm esnaf durumdan şikâyet etmektedir. Vatandaş da şikâyet etmektedir.”

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.