1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "YAYALAŞTIRMA VE KALKINMA" PROJESİNE İLK DESTEK
"YAYALAŞTIRMA VE KALKINMA" PROJESİNE İLK DESTEK

"YAYALAŞTIRMA VE KALKINMA" PROJESİNE İLK DESTEK

LTB'nin Surlariçi Asmaaltı bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu “Yayalaştırma Projesi” ne ve Surlariçini Kalkındırma ve Geliştirme Projesi’ne destek olarak “Çıkmaz Sokak Partileri” düzenleneceği açıklandı.

A+A-

“ÇIKMAZ SOKAK PARTİLERİ” BAŞLIYOR

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Surlariçi Asmaaltı  bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu “Yayalaştırma Projesi” ne  ve Surlariçini Kalkındırma ve Geliştirme Projesi’ne destek olarak “Çıkmaz Sokak Partileri” düzenleneceği açıklandı.

Park Vision, Gloria Jean’s Coffees, Magic Touch, Bigi Box, Elektrokur, Jet Gaz  ve Medya Sponsoru Radyo Juke’un katkılarıyla gerçekleşecek olan “Çıkmaz Sokak Partileri” organizasyonunun ilki 13 Aralık Cuma günü saat 18.30’da Lefkoşa Surlariçi Asmaaltı bölgesinde bulunan Mehmet Küçük çıkmaz sokağında yer alacak..

Etkinliğe, Fikri Karayel ve ünlü Dj’lerden Dj Mr. Joker, Dj Bora Çelik, Dj Orhan Eren ile Girne Amerikan Üniversitesi’nin ünü dünyaya yayılmış dans grubu Delivery Dogs ve gelecek vaat veden gençlerden oluşan Studio 21 dans topluluğu da katkı koyacak.

İlk etapta ayda bir düzenlenmesi planlanan “Çıkmaz Sokak Partileri”nin, ilerleyen dönemlerde yine farklı organizasyonları bünyesinde barındırması planlanıyor.

“Çıkmaz Sokak Partileri’nin ilk etkinliğinde KKTC’nin ünlü sesi Fikri Karayel saat 21.00’da sahne alacak.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylara www.facebook.com/cikmazsokakpartileri adresinden ulaşılabiliyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.