1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAYAYA ÇARPIP KAÇTI... KARARA BAĞLANDI!
YAYAYA ÇARPIP KAÇTI... KARARA BAĞLANDI!

YAYAYA ÇARPIP KAÇTI... KARARA BAĞLANDI!

Çarpıp kaçan sürücü;

A+A-

Dikkatsiz sürücüye 20 gün hapis
Haspolat’ta 2 Mart 2013 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Vietnam uyruklu 34 yaşındaki Phan Van Bay’a çarpıp kaçan sürücü Mehmet Erdoğan hakkındaki dava, dün karara bağlandı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Gökhan Asafoğluları huzurunda görüşülen karar duruşmasında sanık kısa süreli hapse mahkûm edildi. Kararı okuyan Gökhan Asafoğluları, sanığı, yargılandığı 4 davadan suçlu bulup mahkûm ettiğini açıklayarak, sanığın meydana gelen trafik kazasında yaya olarak banket içerisinde yürüyen yayaya çarpıp, kaçtığını söyledi.

20 gün hapis cezası

Yargıç, dikkatsiz, ihmalkâr ve yasal hız limitinin üzerinde araç sürerek kazaya sebep olan sanığın, yayaya çarptıktan sonra kaçmasının aleyhine değerlendirildiğini ifade etti. Kazada yaralanan yayanın 1 ay hastanede kaldığını, iki ayak bileğinin kırıldığını ve kafatasında çatlak oluştuğunu kaydeden Yargıç, kazadaki tüm kusurun sanıkta olduğuna bulgu yaptığını açıkladı. Yargıç Asafoğluları, ceza takdir ederken hafifletici unsurları da değerlendirdiğini belirterek sanık Mehmet Erdoğan’ı 20 gün hapis ve 200 TL para cezasına mahkûm ettiğini açıkladı.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.