1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. YAZA SELÜLİTSİZ GİRMENİN PÜF NOKTALARI
YAZA SELÜLİTSİZ GİRMENİN PÜF NOKTALARI

YAZA SELÜLİTSİZ GİRMENİN PÜF NOKTALARI

Yaza selülitsiz girmenin püf noktaları

A+A-

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, selülitin problem olmaktan çıktığını belirterek, yaz aylarında daha enerjik olmak için uyarılarda bulundu.

“Yaz geldi. Eyvah! Tatil kapıda ama çok mu geç kaldım diyorsanız cevabım hayır” diyen Güngen, “Öncelikle hiç bir şey için geç kalmadınız. Yüzünüz ve vücudunuz sadece birkaç saat içinde yaza hazır olacak. Size sadece alışverişe çıkmak kalacak” diye konuştu.
 
Uzman Estetisyen Neslim Güngen, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Göz kapağı düşüklüğü sizi rahatsız ediyorsa ameliyatsız plazma teknolojisi ile 3 seansta bıçak altına yatmadan bu düşüklükten kurtulabilirsiniz. Göz etrafındaki dokuya hasar vermeden yapılan bu uygulama sadece etkilenmesi istenen dokuda sıkılaşma ve yenilenme sağlıyor. Kışın fazla dert etmesek te yaz aylarında biz kadınların en büyük sorunlarından biri istenmeyen tüylerimizdir maalesef. Lazer epilasyon ağrısız ve acısız bir şekilde sizi bu tüylerinizden kurtaracak ve birkaç seansta pürüzsüz bir görünüme kavuşturacak. Merkezimizde kullandığımız ütüleme sistemli diode lazer ile piyasada kullanılan diğer cihazların aksine çok kısa bir zamanda istediğiniz sonucu elde edeceksiniz” diye konuştu.
 
Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, artık günümüzde genç kızlarda bile çatlak ve selülit sorunu görüldüğünü ifade ederek, “Merkezimizde yüksek oranda başarı sağladığımız tedaviler arasında yer alıyor. İstenmeyen ya da sıkıldığınız dövmeler ve çiller artık bir sorun değil. Son teknoloji Q-switch lazerli silme işlemi kısa bir sürede dövme ve çillerden kurtulma imkanı sağlıyor. Ve biz kadınların sürekli dert ettiğimiz, alıp verdiğimiz, uğruna diyet listeleri ezberlediğimiz kilolarımız ya da fazlalıklarımız hayatımızı olumsuz şekilde etkiliyor. Günümüz koşullarının yoğunluğu bizi spor yapmaya vakit ayırmaktan çoğu zaman alıkoyuyor. Plaj mevsimi aldığımız kalorilerin pişmanlığıyla açılıyor. Ama başta da dediğimiz gibi hiç bir şey için geç değil. Hele bölgesel incelme için asla değil! Yaşımız ve kilomuz ne olursa olsun çok kısa bir sürede bölgesel olarak incelebilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Bu konuda en son teknoloji olan soğuk lipoliz yöntemi bugüne kadar süregelmiş yöntem ve tekniklerden daha gelişmiş ve daha etkilidir. Yağ hücrelerini dondurarak onları işlevsiz hale getirir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.