1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Yazdığı senaryo tutmadı
Yazdığı senaryo tutmadı

Yazdığı senaryo tutmadı

208 promil alkollüyken direksiyon başına geçti, kaza yapınca olay yerine giden polise sürücünün arkadaşı olduğunu söyledi… Gerçeğin ortaya çıkması fazla sürmedi.

A+A-

Mehmet KARA

Lefkoşa’da alkol tesiri altındayken kaza yapan 20 yaşındaki genç, polis gelmeden sürücü koltuğuna arkadaşını oturttu. İki arkadaşın hareketlerinden şüphelenen polis, hem sürücü olduğunu söyleyen şahsa hem de arkadaşına alkol testi yaptı.

Polis, sürdürdüğü yaklaşık 12 saatlik tahkikatın ardından gerçek sürücüyü ortaya çıkardı. Sürücünün ise 208 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Elektrik direğine çarptı

Edinilen bilgilere göre kaza, önceki gün sabah saat 03.10’da, Gönyeli Belediye Bulvarı’nda meydana geldi.

20 yaşındaki sürücü Mehmet Çatal, yönetimindeki PC 493 plakalı otomobilin kontrolünü kaybedince elektrik direğine çarptı. Araç, kaza sonrası hasar gördü.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tahkikat Şubesi ekibi, olay yerine giderek kaza mahallinde detaylı inceleme yaptı. Sürücü olduğunu söyleyen Eyüp Nabi Aba ile arkadaşı Mehmet Çatal’ın hareketlerinden şüphelenen polis, her ikisine de alkol testi yaptı.

Gerçek sürücü 12 saatte tespit edildi

Kamera kayıtlarını mercek altına alan ve meseleyle ilgili soruşturmasını derinleştiren trafik şube ekibi, yaklaşık 12 saatlik özverili çalışmanın ardından gerçek sürücünün Eyüp Nabi Aba değil arkadaşı olan 20 yaşındaki Mehmet Çatal olduğunu tespit etti.

Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan da soruşturmayı bizzat yürüttü.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.