1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAZIK DEĞİL Mİ?
YAZIK DEĞİL Mİ?

YAZIK DEĞİL Mİ?

Yazık değil mi?

A+A-

Lefkoşa Girne anayolunda dün Salahattin Bostancı’nın hayatını kaybttiği kaza nedeni ile tutuklanan Barış Tepebağ Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkartıldı. Mahkeme Tepebağ’a üç gün tutukluluk verdi

Girne anayolunu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Selahattin Bostancı isimli 17 yaşındaki yaya, Barış Tepebağ’ın kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti

Onur ULAĞ
Lefkoşa-Girne anayolunda dün, bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Selahattin Bostancı (E-17) ağır yaralı vaziyette kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Görenlerin kanını donduran kaza, saat 18.10’da Barış Tepebağ (E-34) isimli sürücünün yönetimindeki, KZ 324 plakalı salon aracı ile Girne’den Lefkoşa yönüne doğru seyrederken yolun karşısına geçmeye çalışan Salahattin Bostancı’ya çarpması sonucu gerçekleşti.
Kazada ağır yaralanan Bostancı, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk yardım müdahalesinin ardından ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Müdahaleler Selahattin’i kurtarmaya yetmedi
Yetkililerden alınan bilgiye göre kazada ağır yaralanan 17 yaşındaki Selahattin Bostancı, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve üzücü olaydan yaklaşık 2 saat sonra yaşama veda etti.

Sürücü Barış Tepebağ gözaltında
Polisin soruşturma başlattığı olayda Selahattin Bostancı’ya çarpan ve ölümüne sebep olan KZ 324 plakalı aracın sürücüsü Barış Tepebağ gözaltına alındı. Barış Tepebağ’ın bugün tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Aynı yolda daha önce de benzer kazalar oldu
Kaza esnasında bölgeden geçen ve feci kazaya tanıklık eden sürücüler, “Bir anlık dikkatsizlik gencecik bir insanı daha sevenlerinden koparıp aldı. Kazaya karışan sürücü de polis tarafından gözaltına alındı. Bu anayolda daha önce de benzer şekilde gerçekleşen ölümlü ve ağır yaralanmalı kazalar oldu. Anayolda karşıdan karşıya geçilmesi önlenmeli. Bunun içinde gerekli önlem alınmalı. Yazık değil mi giden canlara” diyerek tepkilerini seslendirdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.