1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ-CBÜ ORTAK PROJESİ ÖDÜL ALDI
YDÜ-CBÜ ORTAK PROJESİ ÖDÜL ALDI

YDÜ-CBÜ ORTAK PROJESİ ÖDÜL ALDI

Yakın Doğu Üniversitesi-Celal Bayar Üniversitesi, “Kuzey Kıbrıs’ta HBsAg pozitif olguların serolojik, virolojik ve moleküler karakterizasyonu” ve “HCV enfeksiyonu tanısında anti-HCV sinyal eşik değerleri ile HCV RNA korelasyonu” isimli projeler, 21 ülkede

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi-Celal Bayar Üniversitesi, “Kuzey Kıbrıs’ta HBsAg pozitif olguların serolojik, virolojik ve moleküler karakterizasyonu” ve “HCV enfeksiyonu tanısında anti-HCV sinyal eşik değerleri ile HCV RNA korelasyonu” isimli projeler, 21 ülkeden 852 bilim adamının katıldığı “VI. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi”nde sunuldu.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “Kuzey Kıbrıs’taki HBsAg pozitif olguların serolojik, virolojik ve moleküler karakterizasyonu” isimli proje, sözel sunum olarak YDÜ Mikrobiyoloji Asistanlarından Ayşe Arıkan tarafından gerçekleştirildi. Projelerin yürütücülüğünü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ yapıyor.

Araştırma,  sözel sunum dalında ‘Sözel Sunumlar İkincilik Ödülü’ kazanarak, “Dr. Nilgün Acar Teşvik Ödülüne” layık görüldü.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.