1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ HASTANESİ DÜNYAYA TANITILDI
YDÜ HASTANESİ DÜNYAYA TANITILDI

YDÜ HASTANESİ DÜNYAYA TANITILDI

Frankfurt 2013 Uluslararası Altın Kalite ödülü alan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Avrupa ve Amerika'nın önde gelen dergilerinden Gperson'da geniş yer aldı.

A+A-

Gperson Dergisi'nin kapağında ve orta sayfasından yer verilen haberde, YDÜ Hastanesi’nin Frankfurt 2013 Uluslararası Altın Kalite ödülünü alarak BID Topluluğunun üyesi haline geldiği, böylece QC100 modeli kalite ödülüne de layık görüldüğü yazılıyor.

BID topluluğunun büyüme ve sürdürülebilirlik gibi sürekli kalite kültürünü zenginleştirmek ve yaymak olduğu da belirtilen haberde, Hastane'nin teknik altyapı ve uluslararası ziyaretçilerine en kaliteli sağlık hizmetini nasıl verdiği anlatıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel'in ödül seremonisinde yaptığı konuşmada yer verilen haberde, sadece uluslararası bir onur ödülü değil, aynı zamanda akademik kurumların kalitesinin de aynı yüksek standartlarda hizmet götürmeleri için teşvik edici olduğunu vurgulandı.

KKTC Lefkoşa merkezli sağlık turizmi için bir seyahat destinasyonuna dönüşmeye başladığını ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin Radyoterapi ve Nükleer tıbbi hizmetler alanında da en çok aranan ve çok beğenilen birimlerin başında geldiğini belirtildi.

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.