1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ İLE KAZAKİSTAN ULUSLARARASI EĞİTİM BİRLİĞİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
YDÜ İLE KAZAKİSTAN ULUSLARARASI EĞİTİM BİRLİĞİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

YDÜ İLE KAZAKİSTAN ULUSLARARASI EĞİTİM BİRLİĞİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Kazak Amerikan Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu bir çok eğitim kurumunu bünyesinde bulunduran Kazakistan Uluslararası Eğitim Birliği arasında protokol imzalandığı bildirildi.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)  ile Kazak Amerikan Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu bir çok eğitim kurumunu bünyesinde bulunduran Kazakistan Uluslararası Eğitim Birliği arasında protokol imzalandığı bildirildi.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, YDÜ Kurucu Rektörü Suat Günsel’in Kazakistan temasları çerçevesinde eğitim, araştırma ve sosyal alanlarda imzalanan işbirliği protokolü; öğrenci ve öğretim üyeleri değişimi ve  ortaklaşa uluslararası konferans ve kongre organizasyonlarını kapsıyor.

Ayrıca,  15 Avrasya ülkesinin katılımıyla  "Uluslararası Avro Asya  Mimarlık İnşaat ve Tasarım Fakülteleri Öğrencilerinin Mezuniyet Projeleri Yarışma Festivali" ne  YDÜ’nün üyeliği ve katılımı konusunda  mutabakata varıldığı,  festivalin 5’incisinin 2015 yılında KKTC’de YDÜ sahipliğinde yapılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.