1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ İLE SİM TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
YDÜ İLE SİM TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

YDÜ İLE SİM TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yakın Doğu Üniversitesi ile Sim TV arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi ile Sim TV arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole YDÜ Mütevveli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel ile Sim TV adına Sim TV Genel Müdürü Sami Özuslu imza attı.

Yakın Doğu TV stüdyolarındaki  gerçekleştirilen imza töreninde konulan Günsel “Bugün KKTC’nin iki güzide kurumu bir işbirliği protokolü imzasında bir araya geldi, yeni doğumlar hep mutluluk getirir” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Günsel, doğacak olan  işbirliğinin yeni değil, yıllardır süre gelen bir işbirliği bulunduğunu belirterek, birlikteliğin daha da büyüdüğünü ve geliştiğini vurguladı.

İmzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunan  Günsel, protokolün nice ilklere ve başarılara vesile olacağını ifade etti.

SAMİ ÖZUSLU

SİM TV Genel Müdürü Sami Özuslu da, Günsel’in söylemlerine katıldığını belirterek, ülkede kavga etmek yerine güç birliği yapılması gerektiğini dile getirdi.

Özuslu, toplumsal barışa katkıda bulundukları için mutluluk duyduğunu ifade ederken, demokrasileşmeye, gelişmeye, gençlere çok daha iyi imkanlar yaratmaya yönelik adımların atılmasının önemine değindi.

Yeni imkanların yeni fırsatları doğurduğunu belirten Özuslu, konuşulanların ve söylenenlerin daha ötesinde hayalleri olduğunu kaydederek, imzalanan işbirliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diledi.

GÜNSEL'DEN SİM TV'YE PLAKET...

Protokolün imzalanmasının ardından  Günsel, Özüslu’ya Kıbrıs Türk toplumuna yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.