1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ MEZUNLARINI UĞURLAMAYA DEVAM EDİYOR
YDÜ MEZUNLARINI UĞURLAMAYA DEVAM EDİYOR

YDÜ MEZUNLARINI UĞURLAMAYA DEVAM EDİYOR

YDÜ MEZUNLARINI UĞURLAMAYA DEVAM EDİYOR

A+A-

2013-2014 İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNLARI DİPLOMALARINI TÖRENLE ALDI

Yakın Doğu Üniversitesi 2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları İletişim Kompleksi Turuncu Salonda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

YDÜ açıklamasına göre, törene YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nden Prof.Dr. Orhan Çiftçi, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Gökçe Şekeroğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü Öğrencileri’nin müzik dinletisiyle devam etti.

YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu, törendeki konuşmasında, iletişimin ne kadar önemli olduğuna değinerek, “Siz dünyayı değiştiren insanlarsınız” dedi.  Prof.Sadıkoğlu, iletişimcinin kendi mesleğini bilmenin yanında dünyanın gündemini ekonomiyi, teknolojiyi, dünyadaki tüm gelişmeleri bilmekle yükümlü olduğunu kaydetti.

Diplomalar sırasıyla öğrencilere takdim edildikten sonra kep atma töreni ve hatıra fotograflarının çekilmesiyle tören sona erdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.