1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ'DE 3 YENİ PROGRAMA YÖK ONAYI
YDÜ'DE 3 YENİ PROGRAMA YÖK ONAYI

YDÜ'DE 3 YENİ PROGRAMA YÖK ONAYI

Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı iki doktora ve Güzel Sanatlar Anabilim Dalı'na bağlı bir yüksek lisans programının Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandığı açıklandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı iki doktora ve Güzel Sanatlar Anabilim Dalı'na bağlı bir yüksek lisans programının Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandığı açıklandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı İşletme Yönetimi Doktora Programı, İktisat Doktora Programı ve Güzel Sanatlar Anabilim Dalı bünyesindeki Müzik Eğitimi Yüksek Lisans Programı YÖK tarafından onaylandı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na bağlı 4 yeni ön lisans programının da geçtiğimiz günlerde YÖDAK tarafından onaylandığı kaydedilen açıklamada bunların, “Ağız Diş Sağlığı Destek Personeli Ön Lisans Programı, Ameliyathane Hizmetleri Ön Lisans Programı, Eczacılık Hizmetleri Ön Lisans Programı ve Tıbbi Laboratuar Teknikerliği” bölümleri olduğu kaydedildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.