1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ'DE SKANDAL!
YDÜ'DE SKANDAL!

YDÜ'DE SKANDAL!

17 yaşındaki lise öğrencisi otobüs durağında

A+A-
Yanlış anlaşılma oldu!

17 yaşındaki bir kız öğrenciyi önce sözle ardından da elle taciz ettiği ileri sürülen 55 yaşındaki zanlı Mahmut Kaplan, tutuklandı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) kampüsü içinde 17 yaşındaki bir kız öğrenciyi önce sözle ardından da elle  taciz ettiği ileri sürülen zanlı Mahmut Kaplan, tutuklandı.

“Cinsel taciz” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Mahmut Kaplan dün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede söz alan zanlı Kaplan, “Yanlış anlaşılma oldu. arkadaşımın çocuğudur” dedi.

Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Emine Taşkın, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Hasan Sönmez’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Sönmez, zanlının 6 Mayıs’ta Lefkoşa’da İletişim Fakültesi önündeki otobüs durağında 17 yaşındaki G.Ç’yi  (K-17) sözleri ile taciz ettikten sonra yanağını sıkıp, cinsel tacizde bulunduğunu belirtti.

Zanlının 20 yıldır KKTC’de çalışma izinli ikamet ettiğini söyleyen Sönmez, tahkikatın devam ettiğini kaydetti. Polis memuru, zanlının tahkikata etki etme olasılığı bulunmadığını belirtip, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum