1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YEMEĞE CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU DA KATILDI
YEMEĞE CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU DA KATILDI

YEMEĞE CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU DA KATILDI

KKTC Taekwondo, Karate, Aikido, Kurash, Wuhsu, Muaythai Federasyonu, kuruluşunun 37’nci yıldönümü;

A+A-

YEMEĞE CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU DA KATILDI

EROĞLU: “KAZANILAN ŞAMPİYONLUKLARIN KKTC’YE GETİRİLMESİNDEN GURUR DUYUYORUZ”

GÖKBİLEN: “ŞAMPİYONALARA KKTC OLARAK KATILMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

KKTC Taekwondo, Karate, Aikido, Kurash, Wuhsu, Muaythai Federasyonu, kuruluşunun 37’nci yıldönümü dolayısıyla yemek düzenlendi.

Beyaz Ev’de yer alan yemeğe Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun, 39’uncu Tümen Komutanı Tümgeneral İbrahim Yılmaz, bazı siyasiler, federasyon yöneticileri, üyeler ve sporcular katıldı.

Yemekte ayrıca Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ile sporcularına “Üstün Hizmet Ödülü” verildi.

GÖKBİLEN: “GURUR YAŞIYORUZ”

İlk konuşmayı yapan Federasyon Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, Federasyonun kuruluşundan bugüne gelinen aşamayı anlatarak, dünya ve Avrupa yarışmalarına KKTC olarak katıldıklarını ve birçok şampiyonluklar elde etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’ndan aldıkları güç ve desteğin gelinen aşamadaki önemini de anlatan Gökbilen, kendi ülkelerinin kimlik ve bayrağı ile şampiyonalara katılmanın da gururunu yaşadıklarını belirtti.

EROĞLU: “SPORCU DEMEK VATAN VE MİLLETİNİ SEVEN DEMEKTİR”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, Uzakdoğu sporlarına gönül veren ve KKTC’de bu sporu hayata geçiren Gökbilen’i, sporcuları ve ailelerini kutladı.

KKTC’de bu sporun gelişerek dünyaya sergilenmesinin ve kazanılan şampiyonlukların KKTC’ye getirilmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Eroğlu, “Sporcu demek vatan ve milletini seven demektir. Tüm sporcu kardeşleri yürekten kutluyorum” dedi.

Teakwondo sporunda esasın disiplin olduğuna da dikkat çeken Eroğlu, zaman zaman yapılan antrenmanlara gittiğini ve orada sporcuların disiplin ve yöneticilerine gösterdiği saygıdan da etkilendiğini kaydetti.

Bu gençlerin her zaman yanında olacağını da dile getiren Eroğlu, Federasyon yöneticilerini ve sporcularını gösterdikleri başarılardan dolayı kutladı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.