1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YEMEK SANATI FOTOĞRAF GÖSTERİSİ”
“YEMEK SANATI FOTOĞRAF GÖSTERİSİ”

“YEMEK SANATI FOTOĞRAF GÖSTERİSİ”

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) “Yemek Sanatı Fotoğraf Gösterisi” etkinliği yapıldı

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) “Yemek Sanatı Fotoğraf Gösterisi” etkinliği yapıldı.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, DAÜ Turizm Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün organizasyonuyla gerçekleşen “Yemek Sanatı Fotoğraf Gösterisi”, önceki gün DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü sergi salonunda yer aldı.

Türkiye’nin önde gelen yemek fotoğrafçılarından Gökmen Sözen’in de katıldığı etkinlikte Sözen tarafından katılımcılara fotoğraf için yemek tabağının nasıl hazırlanması, nelere dikkat edilmesi ve fotoğrafın nasıl çekilmesi gerektiği yönünde geniş bilgiler verildi. 

Etkinlikte, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kılıç; DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz da konuşmalar yaptı.

Gökmen Sözen de konuşmasında fotoğrafçılık mesleğine 1999 yılında başladığını belirterek daha sonra yemek sektörü ile fotoğrafçılığı birleştirdiğini ve iyi fotoğrafın ürünün değerini artırdığını vurguladı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.