1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. YENGEÇLER DUYGULARINIZI ÖZGÜR BIRAKIN!
YENGEÇLER DUYGULARINIZI ÖZGÜR BIRAKIN!

YENGEÇLER DUYGULARINIZI ÖZGÜR BIRAKIN!

Yengeçler duygularınızı özgür bırakın!

A+A-

KOÇ:

Haftanın ilk gününe Ay'ın Kova burcundaki konumuyla başlıyoruz. Bu da size farklı bakış açıları getirecek ve özellikle iş hayatında zihninizin açık olmasını sağlayacak. Diğer pazartesilerden farklı bir gün olacağı kesin. Salı günü ise iki ayağınızı bir pabuca sığdırmaya çalışacaksınız. Bu kadar acele etmeyin, her işe yetişemeyebilirsiniz. Mars'ın Başak burcunda olması sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor! Çevrenizdeki kuru kalabalığın sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. 

BOĞA:

Aşkla ilgili şüphelerinize artık bir son vermelisiniz. Sevgiliniz dışında eski aşklarınıza bile kafa yormak sizi yıpratmıyor mu? Herkes sonsuza dek size ait değil, unutmayın. Para ve güç sizinle; maddi anlamda sorunlarınızı en aza indirgemişken yeni yatırımlar peşine düşebilirsiniz.Ama bu dönemde daha az risk almaya gayret edin. Mevcut düzeninizi korumanız bütçeniz açısından daha mantıklı olacaktır. Bayramın ilk günü olmasına rağmen, Ay'ın Balık burcunda oluşu, çevrenizdeki kalabalıktan sıyrılmanıza neden olacak. Salı günü Mars Başak burcunda, detaylar önem kazanıyor...

İKİZLER:

Ay Kova burcunda hareket ederken, arkadaşlıklarınızın ön planda olduğu bir gün sizi bekliyor. İşlerinizi aksatabileceğiniz gibi, partnerinizi de ikinci plana atabilirsiniz. Bu tavrınız aranızda soğuk rüzgarların esmesine neden olacaktır. Bazen sorumluluklarınızın farkına varmadığınızı siz de hissetmiyor musunuz? Aileniz de aynı şikayetlerle karşınıza dikilirse hiç şaşırmayın. Bayramın ilk gününü kimseye zehir etmeyin ve biraz da yakın çevrenizle ilgilenin. Ay Balık burcundayken hayal gücünüzü yaratıcılığınızla birleştirirseniz, karlı siz çıkarsınız. 

YENGEÇ:

Duygularınızı özgür bırakmak bu kadar zor olmamalı! Pazartesi günü, size arkadaş çevrenizden duyacağınız değişik sürprizlere gebeyken, Salı günü nispeten daha içe dönük bir tavır takınacaksınız. Arkadaşlarla iletişim oldukça yoğun ve hiç olmadığı kadar eğlenceli. Ama sevdiğiniz kişiye duygularınızı belli etme noktasında sıkıntınız sürüyor. Hazır Mars Başak burcundayken, enerjinizi evinizde değişiklik yapmaya kullanmaya ne dersiniz? 

ASLAN:

İlişkinizde sorunlar olunca bu durum direkt işinize de yansıyor. Bugün, Ay'ın karşıt burcunuz Kova'daki konumu bile sizi melankoli rüzgarından kurtaramayabilir. Salı günü Mars'ın Başak burcuna geçişi, sizi her konuda daha da detaycı yapacak. Sevdiğiniz insanla ilgili araştırma yapmaktan, dedektifçilik oynamaktan kendinizi alamayabilirsiniz. İçinize attığınız soru işaretleri, mide problemleri olarak size geri dönebilir. Bu ara mideniz oldukça hassas, bir an önce duygusal olarak ayağa kalkmalısınız.

BAŞAK:

Pazartesi sizin için Salı gününe hazırlık olarak geçeceği için oldukça hızlı ve yoğun olacak. Salı günü ise hem karşıt burcunuz Balık'taki Ay, hem de burcunuza giriş yapan Mars size teknolojinin nimetlerinden yararlanma şansı veriyor. İkili ilişkilerde iletişim, internet üzerinden daha yoğun yaşanabilir. Size bir uyarı; Salı günü işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının, istedikleriniz karşı taraf yanlış anlayabilir.

TERAZİ:

Dünya dursa siz durmuyorsunuz. Hele ki Ay Kova burcundayken, sizi evde tutabilene aşk olsun! Kafanızda bir ton plan var ve ne yazık ki hiçbiri işinizle ilgili değil. Şuan bu durum canınızı sıkmasa da, ilerleyen günlerde problem yaşayabilirsiniz. Bayramın ilk günü güzelliğinizle herkesi arkanızdan konuşturacaksınız. Ay'ın Balık burcuna geçmesi hem mizacınızı yumuşatacak, hem de yakın çevrenizle sıcak sohbetler yapmanızı sağlayacak.

AKREP:

“Para, para, para” dediğiniz günler yakındır. Son zamanlarda o kadar hızlı harcıyorsunuz ki, bezen neyi niçin aldığınızı bile bilmiyorsunuz. Bu iki günü de yine kendinize dönük, kendinizi şımartarak yaşamayı seçeceksiniz. Fakat Salı günü, Mars'ın Balık burcuna geçişi, size sorumluluklarınızı tek tek hatırlatacak. Örneğin, bitirilmesi gereken projeniz, aranılması gereken akrabalarınız ve ödenmesi gereken taksitleriniz gibi… Sıkıntılı günler geçiriyor olabilirsiniz ama artık dünyaya dönün!

YAY:

Hiç beklemediğiniz bir kişiden gelen haberle haftaya “merhaba” diyorsunuz. Tam “unuttum, yeniden başladım” derken; geçmişinizden gelen bu beklenmedik haber, dengenizi bozabilir. Ama merak etmeyin gökyüzü, Salı günü iç dünyanızda huzuru yakalamanız için elinden geleni yapacak. Ay Balık burcundayken bu sefer mantığınız değil, sezgileriniz yol göstericiniz oluyor. Hislerinize güvenin ve doğru olanı yaptığınızdan emin olun.

OĞLAK:

“Belki”lerle iş yürütmeye çalıştığınız bir dönemdesiniz ve bu durum sizin mizacınıza hiç ama hiç uymuyor. Plan-program yapmak bu iki gün size zor gelebilir. Zihninizi serbest bırakmak ve daha az düşünmek istiyorsunuz. Salı günü Mars'ın Başak burcuna geçişi, iç dünyanızdaki çatlak seslere son verebilir. Salı gününden sonra daha atak ve istekli bir Oğlak duruyor olacak karşımızda. 

KOVA:

Pazartesi günü Ay sizin evinde ilerlerken, rakiplerinizin önüne geçmek için gökyüzünden torpiliniz var. Gözlemciliğiniz had safhada ve önünüze çıkan engelleri kimseden yardım almadan halletme telaşındasınız. Salı günü gündeminiz oldukça yoğun. Genellikle gereksiz kalabalıktan nefret eden siz, bu sefer kendinizi eğlendirmek için kalabalık çevrenizden yararlanabilirsiniz. Ay Balık burcuna geçmişken, karşınızdaki insanı analiz etmek ve onunla ilgili doğru fikirlere kapılmak hiç zor olmayacak. 

BALIK:

Deli dolu ve sınır tanımaz bir tavırla haftayı başlatıyorsunuz. Aileyle birlikte fikir alışverişi yapabileceğiniz konular olduğu gibi, zamanınızın yarısını da arkadaşlarınıza ayıracaksınız. Bu iki parçaya ayrılma durumu sizi biraz yoracak belki ama Salı günü dinlenmek ve kafa dinlemek bolca vaktiniz olacak. Ay sizin burcunuzda ilerlerken hobilerinize yönelip, kendinizi keşfe çıkabilirsiniz. Hatta hobilerinizi mesleğe çevirmek için atılım da yapabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.