1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ ADRESİ CEZAEVİ
YENİ ADRESİ CEZAEVİ

YENİ ADRESİ CEZAEVİ

Yük gemisindeki bir tırın altına saklanarak

A+A-

Yük gemisindeki bir TIR’ın altına gizlenerek bir ay önce ülkeden izinsiz çıkış yapan Muzaffer Girgin, önceki gün, Ercan Devlet Havalimanı’nda giriş yapmak isterken yakayı ele verdi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarılan ve aleyhinde askıda benzer birçok davası bulunan Muzaffer Girgin, bir ay süreyle hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı meseleyle ilgili olguları aktarması için, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan İbrahim Bulut’u tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis İbrahim Bulut, zanlının, Eylül 2013’te, Serbest Liman’da bulunan bir yük gemisindeki plakası tespit edilemeyen bir TIR’ın altına gizlenerek yasa dışı yollardan ülkeden çıkış yaptığını anlattı.

Benzer davalarından teminata bağlanan zanlının ayrıca mahkeme emrine de uymadığına dikkat çeken tanık polis, zanlıyı, önceki gün Ercan Devlet Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken tespit ettiklerini söyledi.

İbrahim Bulut, mazbatası ve askıda bekleyen benzer birçok davasının da dikkate alınarak, zanlının, bir ayı geçmemek kaydıyla cezaevine gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç, zanlıyı, bir ay süreliğine cezaevine gönderdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.